Weekmail Vlaardingen

Al het nieuws uit Vlaardingen

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Vlaardingen direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Vlaardingen staat bekend om haar rijke maritieme geschiedenis en levendige haven. Met haar historische binnenstad en gezellige terrassen is het een aantrekkelijke plek om te wonen. Daarnaast biedt de gemeente volop groen en natuur, zoals het prachtige recreatiegebied de Broekpolder. Vlaardingen heeft een divers cultureel aanbod met onder andere musea en theaters. Ook zijn er tal van sportverenigingen en evenementen, waardoor er altijd iets te beleven valt. Kortom, Vlaardingen is een veelzijdige gemeente waar je kunt genieten van zowel historie als natuur en cultuur.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Vlaardingen te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag en vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Maassluis, Nissewaard en Schiedam, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws