Gemeente Westland

Al het nieuws uit Westland

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit ‘s-Gravenzande, De Lier, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Ter Heijde en Wateringen direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Westland staat bekend om haar uitgestrekte kassenlandschap en bloeiende tuinbouwsector. Met ruim 20.000 hectare aan glastuinbouwgebied is het dé plek waar innovatieve technieken en duurzame teeltmethoden worden toegepast. Daarnaast biedt Westland ook volop recreatiemogelijkheden, zoals de prachtige stranden van Ter Heijde en Monster. Met haar unieke combinatie van groene landschappen en moderne tuinbouw is Westland een bijzondere gemeente om in te wonen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Westland te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag en donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Midden-Delfland, Delft en Rijswijk, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws