Gemeente Schouwen-Duiveland

Al het nieuws uit Schouwen-Duiveland

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Brouwershaven, Bruinisse, Burgh-Haamstede, Dreischor, Ellemeet, Kerkwerve, Nieuwerkerk, Noordgouwe, Noordwelle, Oosterland, Ouwerkerk, Renesse, Scharendijke, Serooskerke, Sirjansland, Zierikzee en Zonnemaire direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Schouwen-Duiveland staat bekend om haar prachtige natuur en uitgestrekte stranden. Met maar liefst 21 kilometer kustlijn is er volop ruimte om te genieten van zon, zee en strand. Daarnaast biedt de gemeente ook diverse historische bezienswaardigheden, zoals de imposante Deltawerken en sfeervolle stadjes als Zierikzee. Met haar rijke maritieme geschiedenis en vele watersportmogelijkheden is Schouwen-Duiveland een ideale bestemming voor natuurliefhebbers en watersporters.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Schouwen-Duiveland te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Noord-Beveland, Tholen en Goes, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws