Weekmail Noordoostpolder

Al het nieuws uit Noordoostpolder

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Bant, Creil, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Rutten, Schokland en Tollebeek direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Noordoostpolder staat bekend om haar unieke kenmerken en aantrekkelijke leefomgeving. Met haar uitgestrekte polderlandschap biedt de gemeente volop ruimte voor landbouw en recreatie. De vele natuurgebieden, zoals het Voorsterbos en het Kuinderbos, maken het een paradijs voor natuurliefhebbers. Daarnaast is Noordoostpolder ook bekend om haar moderne infrastructuur en goede voorzieningen, zoals scholen, winkels en sportfaciliteiten. Kortom, een gemeente waar je kunt genieten van rust, ruimte en een hoog leefcomfort.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Noordoostpolder te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Urk, Kampen en Dronten, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws