Weekmail Oirschot

Al het nieuws uit Oirschot

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Oirschot en Oost West en Middelbeers direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Oirschot staat bekend om haar rijke historie en prachtige natuur. Met haar eeuwenoude monumenten en gezellige centrum ademt de gemeente geschiedenis. Daarnaast biedt Oirschot volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning in de omliggende bossen en natuurgebieden. Of je nu wilt wandelen, fietsen of gewoon wilt genieten van de rust, Oirschot heeft voor ieder wat wils. Ontdek de charme van deze gemeente en laat je verrassen door al het moois dat Oirschot te bieden heeft.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Oirschot te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Veere, Tytsjerksteradiel en Lochem, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws