Weekmail Oldambt

Al het nieuws uit Oldambt

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit ’t Waar, Bad Nieuweschans, Beerta, Blauwestad, Drieborg, Finsterwolde, Heiligerlee, Midwolda, Nieuw Beerta, Nieuw Scheemda, Nieuwolda, Oostwold, Oudezijl, Scheemda, Westerlee en Winschoten direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Oldambt staat bekend om haar uitgestrekte landschap en rijke historie. Met haar vele karakteristieke boerderijen en authentieke molens ademt de gemeente een nostalgische sfeer. Daarnaast biedt Oldambt volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. Met haar prachtige natuurgebieden, zoals het Oldambtmeer, kunnen inwoners genieten van watersportactiviteiten en mooie wandel- en fietsroutes. Ook op cultureel gebied heeft Oldambt veel te bieden, met diverse musea en evenementen die de geschiedenis en kunst van de regio tot leven brengen. Kortom, Oldambt is een unieke gemeente waar inwoners kunnen genieten van rust, natuur en cultuur.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Oldambt te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Pekela, Westerwolde en Veendam, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws