Weekmail Pekela

Al het nieuws uit Pekela

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Nieuwe Pekela en Oude Pekela direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Pekela staat bekend om haar rijke historie en karakteristieke landschap. Met haar vele kanalen en bruggen is de gemeente een waar paradijs voor watersportliefhebbers. Daarnaast biedt Pekela volop mogelijkheden voor recreatie, zoals wandelen en fietsen in de prachtige natuur. De gemeente heeft een hechte gemeenschap waarin saamhorigheid centraal staat. Pekela is tevens bekend om haar actieve verenigingsleven en diverse culturele evenementen, waardoor er altijd iets te beleven valt. Kortom, Pekela is een unieke plek waar je kunt genieten van rust, natuur en gezelligheid.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Pekela te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Stadskanaal, Westerwolde en Oldambt, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws