Weekmail Westerwolde

Al het nieuws uit Westerwolde

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Bellingwolde, Blijham, Bourtange, Oudeschans, Sellingen, Ter Apel, Ter Apelkanaal, Veelerveen, Vlagtwedde, Vriescheloo en Wedde direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Westerwolde staat bekend om haar prachtige natuur en uitgestrekte landschappen. Met haar vele bossen, heidevelden en kronkelende rivieren is het een paradijs voor natuurliefhebbers en wandelaars. Daarnaast heeft de gemeente een rijke historie, met karakteristieke dorpen en historische bezienswaardigheden. In Westerwolde vind je ook diverse recreatiemogelijkheden, zoals fietsroutes en watersportactiviteiten. De gemeente biedt daarnaast een breed scala aan voorzieningen, zoals scholen, winkels en sportfaciliteiten, waardoor het een fijne plek is om te wonen en te leven.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Westerwolde te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Pekela, Stadskanaal en Oldambt, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws