Gemeente Winterswijk

Al het nieuws uit Winterswijk

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Winterswijk, Winterswijk Brinkheurne, Winterswijk Corle, Winterswijk Henxel, Winterswijk Huppel, Winterswijk Kotten, Winterswijk Meddo, Winterswijk Miste, Winterswijk Ratum en Winterswijk Woold direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Winterswijk staat bekend om haar prachtige natuur en rijke historie. Met haar uitgestrekte bossen, heidevelden en karakteristieke boerderijen is het een paradijs voor natuurliefhebbers. Daarnaast biedt de gemeente een breed scala aan culturele activiteiten, zoals het bezoeken van musea en het bijwonen van evenementen. Winterswijk heeft ook een levendig centrum met diverse winkels en gezellige horecagelegenheden. Kortom, een plek waar je kunt genieten van rust, natuur en cultuur.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Winterswijk te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Oost Gelre, Berkelland en Oude IJsselstreek, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws