Weekmail Woudenberg

Al het nieuws uit Woudenberg

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Woudenberg direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

De laatste editie van de Weekmail in ’t kort. Daling geregistreerde criminaliteit in Woudenberg, maar meer overlast van jongeren. ● Criminaliteit in Woudenberg daalt met 15%, maar overlast jongeren blijft. ● BSO Vrijland meldt incident met wolf, betrokkenen maken het goed. ● De Mosselman uit de jaren negentig runt nu een keukenzaak. ● Criminaliteit in Woudenberg daalt, maar overlast jongeren verdubbeld. ● Advies om landgoed Den Treek te mijden na wolvenincident. ● Doe mee aan zomerfotowedstrijd en win prijzen van Jumbo.
 
En verder… Landgoed Den Treek tijdelijk gesloten na wolvenbeet. ● Zomerfeest op Koning Juliana-school in Woudenberg met traditionele activiteiten. ● Gewonden bij steekpartij en motorrijder gewond in Woudenberg. ● Wat te doen als je een wolf tegenkomt in de natuur? ● Seizoen voor voetballer Daan Banning van vv Woudenberg grotendeels voorbij. ● Succesvol bridge-evenement in Woudenberg smaakt naar meer. ● Motorrijder gewond bij ongeval in Woudenberg.
 
Woudenberg staat bekend om haar landelijke ligging en groene omgeving. Het dorp biedt een mix van rust en levendigheid, met diverse voorzieningen zoals winkels, scholen en sportfaciliteiten. Daarnaast heeft Woudenberg een rijke geschiedenis, met onder andere het historische Kasteel Woudenberg. De gemeente is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer, waardoor je gemakkelijk de omliggende steden kunt verkennen. Woudenberg is een ideale plek voor natuurliefhebbers en gezinnen die op zoek zijn naar een rustige en groene woonomgeving.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Woudenberg te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Scherpenzeel, Renswoude en Leusden, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws