Weekmail Woudenberg

Al het nieuws uit Woudenberg

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Woudenberg direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Woudenberg staat bekend om haar landelijke ligging en groene omgeving. Het dorp biedt een mix van rust en levendigheid, met diverse voorzieningen zoals winkels, scholen en sportfaciliteiten. Daarnaast heeft Woudenberg een rijke geschiedenis, met onder andere het historische Kasteel Woudenberg. De gemeente is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer, waardoor je gemakkelijk de omliggende steden kunt verkennen. Woudenberg is een ideale plek voor natuurliefhebbers en gezinnen die op zoek zijn naar een rustige en groene woonomgeving.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Woudenberg te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Scherpenzeel, Renswoude en Leusden, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws