Weekmail Roerdalen

Al het nieuws uit Roerdalen

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Herkenbosch, Melick, Montfort, Posterholt, Sint Odiliënberg en Vlodrop direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Roerdalen staat bekend om haar prachtige natuur en historische erfgoed. Met uitgestrekte bossen, glooiende heuvels en schilderachtige dorpjes is het een paradijs voor natuurliefhebbers en wandelaars. Daarnaast herbergt de gemeente diverse kastelen en monumentale gebouwen, die getuigen van een rijke geschiedenis. Roerdalen biedt volop mogelijkheden voor ontspanning en recreatie, met tal van fiets- en wandelroutes, gezellige terrasjes en lokale evenementen. Kortom, een unieke plek waar je kunt genieten van rust, natuur en cultuur.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Roerdalen te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Roermond, Echt-Susteren en Maasgouw, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws