Gemeente Rucphen

Al het nieuws uit Rucphen

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Rucphen, Schijf, Sprundel, St. Willebrord en Zegge direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Rucphen staat bekend om haar landelijke karakter en groene omgeving. Het dorp biedt volop mogelijkheden voor natuurliefhebbers, met uitgestrekte bossen en prachtige wandel- en fietsroutes. Daarnaast heeft Rucphen een rijk verenigingsleven, waarin sport en cultuur centraal staan. Met diverse sportclubs en een bruisend cultureel centrum is er voor ieder wat wils. Rucphen is een hechte gemeenschap waarin saamhorigheid hoog in het vaandel staat, wat zorgt voor een prettige leefomgeving voor haar inwoners.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Rucphen te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Veere, Tytsjerksteradiel en Lochem, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws