Weekmail Schiermonnikoog

Al het nieuws uit Schiermonnikoog

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Schiermonnikoog direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

De laatste editie van de Weekmail in ’t kort. Jonge bultrug gestrand tussen Ameland en Schiermonnikoog, maar weer in zee gekregen. ● Bultrug gespot in Waddenzee, deze soort wordt vaker voor Nederlandse kust gezien. ● Schiermonnikoog stemt in met hogere koopprijsgrens voor huizen. ● Wethouder door het stof na vraag van 11-jarige in gemeenteraad. ● Wereldberoemde zeehond Kiwi vrijgelaten bij Schiermonnikoog.
 
En verder… Jonge bultrug die strandde bij Terschelling zwemt weer in Noordzee. ● Boskalis Beach Cleanup Tour ruimt Noordzeekust op van Cadzand tot Schiermonnikoog. ● Nedersaksen geeft vergunning voor boringen bij Schiermonnikoog. ● Geen hinder van computerstoring bij veerdiensten naar Waddeneilanden. ● Jonge bultrug gespot op Waddenzee bij Engelsmanplaat, nog niet volwassen. ● Jonge bultrug gespot op Waddenzee bij Engelsmanplaat, nog niet volwassen.
 
Schiermonnikoog staat bekend om haar prachtige natuur en rustige sfeer. Het eiland is autoluw, waardoor je kunt genieten van de stilte en schone lucht. Met haar brede stranden en uitgestrekte duinen is het een paradijs voor natuurliefhebbers en wandelaars. Daarnaast biedt Schiermonnikoog diverse activiteiten, zoals fietsen, vogels spotten en wadlopen. Het dorp heeft gezellige restaurants en winkels, waar je kunt genieten van lokale specialiteiten. Kortom, Schiermonnikoog is de ideale bestemming voor een ontspannen en natuurrijke vakantie.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Schiermonnikoog te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Dantumadiel, Noardeast-Fryslân en Het Hogeland, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws