Gemeente Simpelveld

Al het nieuws uit Simpelveld

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Baneheide, Bocholtz en Simpelveld direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Simpelveld staat bekend om haar pittoreske landschap en rijke historie. Met haar karakteristieke vakwerkhuizen en prachtige natuur is het een ideale plek voor wandel- en fietsliefhebbers. Daarnaast herbergt Simpelveld het grootste stoomtreinmuseum van Nederland, waar je een nostalgische treinreis kunt maken. Ook biedt de gemeente diverse culturele evenementen en gezellige horecagelegenheden. Kortom, Simpelveld is een charmante plek waar je kunt genieten van rust, natuur en historie.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Simpelveld te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Veere, Tytsjerksteradiel en Lochem, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws