Gemeente Voorne aan Zee

Al het nieuws uit Voorne aan Zee

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Brielle, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Oudenhoorn, Rockanje, Tinte, Vierpolders en Zwartewaal direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Voorne aan Zee staat bekend om haar prachtige natuur en uitgestrekte stranden. Met kilometers aan duinen en bossen is het een paradijs voor natuurliefhebbers en wandelaars. Daarnaast biedt de gemeente ook volop mogelijkheden voor watersport, zoals zeilen en kitesurfen. Met historische dorpen en gezellige terrasjes is er ook genoeg te beleven op cultureel gebied. Kortom, Voorne aan Zee is een veelzijdige gemeente waar natuur, sport en cultuur samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Voorne aan Zee te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag en vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Almelo, Veere en Coevorden, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws